IP-Telefoni

Kommunikation är viktigt för företag, men utförs i slutändan på en personlig nivå vid arbetsplatsen.

Om du överväger en ny kommunikationslösning för ditt företag måste du se förbi infrastrukturen och tänka på fördelarna för dem som står för den verkliga skillnaden – dina användare. På Mitel® tror vi att det är där den verkliga möjligheten till konvergens finns. Vi har skapat Mitel 3300 IP Communications Platform (ICP) för att göra det möjligt.

Lägg till funktionsrik IP-telefoni och avancerade applikationer till ditt företagsnätverk

3300 ICP är en beprövad, flexibel konvergerad kommunikationsplattform som lägger till funktionsrik IP-kommunikation och avancerade användarapplikationer till företagets lokala LAN och WAN. 3300 ICP är enkelt skalbar och kan på ett effektivt sätt uppfylla behoven hos användare i små, medelstora och stora företag som befinner sig på en eller flera platser.

Den integrerar avancerad samtalshantering, telefonifunktioner och nätverkstjänster som bygger på Mitels trettio år som ledande inom talad kommunikation. Dessutom stöder 3300 ICP många avancerade applikationer, inklusive mobila lösningar, grupparbete, kundinteraktion och meddelandetjänster som utformats för att förbättra företagsprocesserna. Allt är lättillgängligt via branschens mest omfattande portfölj av telefoner – och kan enkelt styras via webbaserade inbäddade systemadministrationslösningar.

Förenkla, förbättra och anpassa företagskommunikationen

» Läs mer om IP-Telefoni från Mitel