Plantronics

Varför ska jag använda headset?

Använder du en fjärrkontroll för att byta TV-kanal? Om svaret är ja, vad är då ditt motiv till att använda fjärrkontrollen istället för att resa dig upp och gå fram till TVn? Är det för att det är enklare, effektivare och kanske till och med självklart? På samma sätt är det med headset, som vi ser på som en naturlig del av all telefoni. Utan headset blir ett telefonsamtal ett avbrott i arbetet. Du får en begränsad arbetskapacitet, och du riskerar dessutom långsiktiga skador på nacken och axlarna.

Ett bättre sätt att arbeta

Ett headset möjliggör för dig att ha händerna fria under pågående samtal, du behöver inte avbryta det du gör bara för att det ringer. Med ett trådlöst headset så behöver du dessutom inte sitta vid telefonen för att kunna svara på- eller avsluta ett samtal.

Tag vara på din hälsa

Med ett headset slipper du klämma telefonen mellan örat och axeln. Har du testat att ringa upp en kollega på mobilen och sedan iakttagit hans eller hennes kropsställning vid påbörjat samtal? Gör det, och du kommer att upptäcka hur din kollega helt plötsligt sitter med huvudet på sned. Med ett headset kommer du alltid att sitta i en naturlig ställning för kroppen.

Frihet och rörlighet i arbetet

Behöver du åka iväg och göra ett ärende? Behöver du gå till fikarummet och hämta en kopp kaffe? Det spelar ingen roll - med ett headset kan du, på ett naturligt sätt, hålla en konversation igång vad du än gör.

Välkommen till Plantronics, din vän för samtal med frihet!

» Läs mer om headset från Plantronics